Advertisement

Τσελσι Αρσεναλ / H Tselsi Sarwse 4 1 Thn Arsenal Kai Katekthse To Europa League Sports Ert Gr : Τσέλσι και άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο stamford bridge, έτσι οι ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι, με την άρσεναλ να φεύγει με τον βαθμό απ'το.

Τσελσι Αρσεναλ / H Tselsi Sarwse 4 1 Thn Arsenal Kai Katekthse To Europa League Sports Ert Gr : Τσέλσι και άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο stamford bridge, έτσι οι ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι, με την άρσεναλ να φεύγει με τον βαθμό απ'το.. Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το. Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. Στοίχημα σε champions league, super league, premier league, primera division, euro, mundial και πολλές άλλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο! Στο 49′ η τσέλσι έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο έμερσον βρήκε το χώρο για να κάνει την σέντρα κι ο τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει, ωστόσο η άρσεναλ έδειχνε ανίκανη να βγάλει αντίδραση και η τσέλσι. Τσέλσι και άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο stamford bridge, έτσι οι ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι, με την άρσεναλ να φεύγει με τον βαθμό απ'το.

74 —ch l λίβερπουλ 69 ch l τσέλσι 67 — ch l λέστερ 66 —europa l γουέστ χαμ 65 —europa l τότεναμ 62 —conference l άρσεναλ 61 λιντς 59 έβερτον 59 άστον βίλα. Νίκες μεγάλης σημασίας, αλλά διαφορετικής δυσκολίας πανηγύρισαν τσέλσι και άρσεναλ! Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το. Τσέλσι και άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο stamford bridge, έτσι οι ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι, με την άρσεναλ να φεύγει με τον βαθμό απ'το. Οι παίκτες του αρσέν βενγκέρ μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να.

Arsenal Tselsi 2 1 Flash Gr
Arsenal Tselsi 2 1 Flash Gr from www.flash.gr
Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι. Η τσέλσι υποδέχεται την άρσεναλ (22:15), στο κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι που έχει σημαδευτεί από κορυφαία τέρματα, όπως αυτά των αζάρ, ντι ματέο και άλεξ μεταξύ άλλων από την πλευρά των μπλε. 37' η άρσεναλ έχει ισορροπήσει και περιορίσει αρκετά την τσέλσι σε σχέση με το ξεκίνημα του αγώνα. Η άρσεναλ κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτυ (vid). Στο 49′ η τσέλσι έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο έμερσον βρήκε το χώρο για να κάνει την σέντρα κι ο τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει, ωστόσο η άρσεναλ έδειχνε ανίκανη να βγάλει αντίδραση και η τσέλσι. Στοίχημα σε champions league, super league, premier league, primera division, euro, mundial και πολλές άλλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο! 74 —ch l λίβερπουλ 69 ch l τσέλσι 67 — ch l λέστερ 66 —europa l γουέστ χαμ 65 —europa l τότεναμ 62 —conference l άρσεναλ 61 λιντς 59 έβερτον 59 άστον βίλα.

Νίκες μεγάλης σημασίας, αλλά διαφορετικής δυσκολίας πανηγύρισαν τσέλσι και άρσεναλ!

32' ο τζάκα κάνει ένα αριστερό σουτ, η μπάλα δίπλα από την εστία του κουρτουά. Το λονδίνο.είχε την τιμητική του στην 26η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ, καθώς μετά τη νίκη της τότεναμ επί της νιουκάστλ, ακολούθησαν αυτές των τσέλσι και άρσεναλ επί των γουίγκαν και. Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο μισί μπατσουαγί, ο οποίος πέτυχε δύο. Στο 49′ η τσέλσι έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο έμερσον βρήκε το χώρο για να κάνει την σέντρα κι ο τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει, ωστόσο η άρσεναλ έδειχνε ανίκανη να βγάλει αντίδραση και η τσέλσι. Νίκες μεγάλης σημασίας, αλλά διαφορετικής δυσκολίας πανηγύρισαν τσέλσι και άρσεναλ! Το κύπελλο αγγλίας στους κανονιέρηδες. Η τσέλσι υποδέχεται την άρσεναλ (22:15), στο κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι που έχει σημαδευτεί από κορυφαία τέρματα, όπως αυτά των αζάρ, ντι ματέο και άλεξ μεταξύ άλλων από την πλευρά των μπλε. Η υπόθεση τίτλος στην αγγλία μοιάζει. Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι. Οι τελευταίες ειδήσεις, αποτελέσματα, ιστορικό αγώνων και πολλά χρήσιμα στατιστικά για η τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του κάι χάβερτζ από την μπάγερ λεβερκούζεν. 74 —ch l λίβερπουλ 69 ch l τσέλσι 67 — ch l λέστερ 66 —europa l γουέστ χαμ 65 —europa l τότεναμ 62 —conference l άρσεναλ 61 λιντς 59 έβερτον 59 άστον βίλα. Τσέλσι και άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο stamford bridge, έτσι οι ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι, με την άρσεναλ να φεύγει με τον βαθμό απ'το.

Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι. Οι παίκτες του αρσέν βενγκέρ μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να. Στο 49′ η τσέλσι έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο έμερσον βρήκε το χώρο για να κάνει την σέντρα κι ο τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει, ωστόσο η άρσεναλ έδειχνε ανίκανη να βγάλει αντίδραση και η τσέλσι. 37' η άρσεναλ έχει ισορροπήσει και περιορίσει αρκετά την τσέλσι σε σχέση με το ξεκίνημα του αγώνα. Η άρσεναλ κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτυ (vid).

Arsenal Tselsi 29 12 19 Prognwstika Stoixhma Analyseis
Arsenal Tselsi 29 12 19 Prognwstika Stoixhma Analyseis from www.foxbet.gr
Το λονδίνο.είχε την τιμητική του στην 26η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ, καθώς μετά τη νίκη της τότεναμ επί της νιουκάστλ, ακολούθησαν αυτές των τσέλσι και άρσεναλ επί των γουίγκαν και. Η υπόθεση τίτλος στην αγγλία μοιάζει. Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. Στο 49′ η τσέλσι έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο έμερσον βρήκε το χώρο για να κάνει την σέντρα κι ο τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει, ωστόσο η άρσεναλ έδειχνε ανίκανη να βγάλει αντίδραση και η τσέλσι. H τσέλσι με την άρσεναλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο λονδρέζικο ντέρμπι. Νίκες μεγάλης σημασίας, αλλά διαφορετικής δυσκολίας πανηγύρισαν τσέλσι και άρσεναλ! Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το. Η τσέλσι υποδέχεται την άρσεναλ (22:15), στο κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι που έχει σημαδευτεί από κορυφαία τέρματα, όπως αυτά των αζάρ, ντι ματέο και άλεξ μεταξύ άλλων από την πλευρά των μπλε.

Το λονδίνο.είχε την τιμητική του στην 26η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ, καθώς μετά τη νίκη της τότεναμ επί της νιουκάστλ, ακολούθησαν αυτές των τσέλσι και άρσεναλ επί των γουίγκαν και.

32' ο τζάκα κάνει ένα αριστερό σουτ, η μπάλα δίπλα από την εστία του κουρτουά. Οι παίκτες του αρσέν βενγκέρ μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να. Το λονδίνο.είχε την τιμητική του στην 26η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ, καθώς μετά τη νίκη της τότεναμ επί της νιουκάστλ, ακολούθησαν αυτές των τσέλσι και άρσεναλ επί των γουίγκαν και. Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. Τσέλσι και άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο stamford bridge, έτσι οι ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι, με την άρσεναλ να φεύγει με τον βαθμό απ'το. Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι. Η άρσεναλ κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτυ (vid). Οι τελευταίες ειδήσεις, αποτελέσματα, ιστορικό αγώνων και πολλά χρήσιμα στατιστικά για η τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του κάι χάβερτζ από την μπάγερ λεβερκούζεν. Η τσέλσι υποδέχεται την άρσεναλ (22:15), στο κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι που έχει σημαδευτεί από κορυφαία τέρματα, όπως αυτά των αζάρ, ντι ματέο και άλεξ μεταξύ άλλων από την πλευρά των μπλε. Στοίχημα σε champions league, super league, premier league, primera division, euro, mundial και πολλές άλλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο! Το κύπελλο αγγλίας στους κανονιέρηδες. 37' η άρσεναλ έχει ισορροπήσει και περιορίσει αρκετά την τσέλσι σε σχέση με το ξεκίνημα του αγώνα. H τσέλσι με την άρσεναλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο λονδρέζικο ντέρμπι.

Το κύπελλο αγγλίας στους κανονιέρηδες. Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το. Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι. 74 —ch l λίβερπουλ 69 ch l τσέλσι 67 — ch l λέστερ 66 —europa l γουέστ χαμ 65 —europa l τότεναμ 62 —conference l άρσεναλ 61 λιντς 59 έβερτον 59 άστον βίλα. Νίκες μεγάλης σημασίας, αλλά διαφορετικής δυσκολίας πανηγύρισαν τσέλσι και άρσεναλ!

Liberpoyl To Akraio Senario Stepshs Gia Tselsi Arsenal Poy Thn Afhnei Ektos Champions League Premier League Gazzetta Gr
Liberpoyl To Akraio Senario Stepshs Gia Tselsi Arsenal Poy Thn Afhnei Ektos Champions League Premier League Gazzetta Gr from www.gazzetta.gr
Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το. 37' η άρσεναλ έχει ισορροπήσει και περιορίσει αρκετά την τσέλσι σε σχέση με το ξεκίνημα του αγώνα. H τσέλσι με την άρσεναλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο λονδρέζικο ντέρμπι. Η άρσεναλ κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτυ (vid). Τσέλσι και αρσεναλ για ένα. Στο 49′ η τσέλσι έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο έμερσον βρήκε το χώρο για να κάνει την σέντρα κι ο τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει, ωστόσο η άρσεναλ έδειχνε ανίκανη να βγάλει αντίδραση και η τσέλσι. Οι τελευταίες ειδήσεις, αποτελέσματα, ιστορικό αγώνων και πολλά χρήσιμα στατιστικά για η τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του κάι χάβερτζ από την μπάγερ λεβερκούζεν. 74 —ch l λίβερπουλ 69 ch l τσέλσι 67 — ch l λέστερ 66 —europa l γουέστ χαμ 65 —europa l τότεναμ 62 —conference l άρσεναλ 61 λιντς 59 έβερτον 59 άστον βίλα.

Νίκες μεγάλης σημασίας, αλλά διαφορετικής δυσκολίας πανηγύρισαν τσέλσι και άρσεναλ!

Νίκες μεγάλης σημασίας, αλλά διαφορετικής δυσκολίας πανηγύρισαν τσέλσι και άρσεναλ! Οι τελευταίες ειδήσεις, αποτελέσματα, ιστορικό αγώνων και πολλά χρήσιμα στατιστικά για η τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του κάι χάβερτζ από την μπάγερ λεβερκούζεν. Τσέλσι και άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο stamford bridge, έτσι οι ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι, με την άρσεναλ να φεύγει με τον βαθμό απ'το. 32' ο τζάκα κάνει ένα αριστερό σουτ, η μπάλα δίπλα από την εστία του κουρτουά. H τσέλσι με την άρσεναλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο λονδρέζικο ντέρμπι. Η τσέλσι που έπαιζε με 10 παίκτες μόλις είχε ισοφαρίσει με γκολ του ντιέγκο κόστα και ξαφνικά είχε όλο το μομέντουμ με το. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο μισί μπατσουαγί, ο οποίος πέτυχε δύο. Το αήττητο ρεκόρ των «μπλε» και οι σερί προκρίσεις του έμερι. Στο 49′ η τσέλσι έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο έμερσον βρήκε το χώρο για να κάνει την σέντρα κι ο τα δεδομένα πλέον είχαν αλλάξει, ωστόσο η άρσεναλ έδειχνε ανίκανη να βγάλει αντίδραση και η τσέλσι. Στοίχημα σε champions league, super league, premier league, primera division, euro, mundial και πολλές άλλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο! 74 —ch l λίβερπουλ 69 ch l τσέλσι 67 — ch l λέστερ 66 —europa l γουέστ χαμ 65 —europa l τότεναμ 62 —conference l άρσεναλ 61 λιντς 59 έβερτον 59 άστον βίλα. Η τσέλσι υποδέχεται την άρσεναλ (22:15), στο κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι που έχει σημαδευτεί από κορυφαία τέρματα, όπως αυτά των αζάρ, ντι ματέο και άλεξ μεταξύ άλλων από την πλευρά των μπλε. Η υπόθεση τίτλος στην αγγλία μοιάζει.

Η υπόθεση τίτλος στην αγγλία μοιάζει τσελσι. Η άρσεναλ κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτυ (vid).

Posting Komentar

0 Komentar